Hoe kan ik doorschakelingen instellen of verwijderen?

Je hebt hier verschillende methodes voor. De stappen hebben we voor je op een rij gezet.

Via telefoonmenu Via het menu van jouw mobiele telefoon kun je de gewenste doorschakeling kiezen.

*** methode oftewel de sterretjes methode.
Dit is de 'ouderwetse manier" van doorschakelen. Dit werkt ook als het menu van de telefoon geen doorschakel opties biedt. Het kan wel voorkomen dat jouw aanbieder er voor gekozen heeft bepaalde opties niet te ondersteunen. Je kunt gesprekken die binnenkomen op je mobiele telefoon doorschakelen naar een ander nummer. Je kiest zelf onder welke omstandigheden je gesprekken worden doorgeschakeld.

Direct bij alle binnenkomende gesprekken: **21* [gewenst net-en abo.nr.] #.
Als je in gesprek bent: **67* [gewenst net- en abo.nr.] #. Als je niet opneemt: **61* [gewenst net- en abo.nr] #. Als je mobiele telefoon onbereikbaar is voor het netwerk van je aanbieder: **62*[gewenst net- en abo.nr.] #. Alle doorschakelingen uitzetten: ##002#.

Let wel: Op het netwerk kan er met prepaid alleen direct worden doorgeschakeld naar de eigen voicemail.

Opmerkingen: Je kunt doorschakelen naar telefoonnummers op vaste of mobiele netwerken in Nederland. Je kunt je mobiele telefoon niet doorschakelen naar: Nummers in het buitenland, 0800 informatienummers, 090* servicenummers. Verkorte nummers binnen een Virtual Private Network SMS-berichten kunnen niet worden doorgeschakeld!
Het in- en uitschakelen van de dienst doorschakelen is gratis. Je betaalt wel de gesprekskosten (op basis van je abonnement/prepaid pakket) van de doorgeschakelde gesprekken.